vrijdag 3 september 1999

Sputnik: Lancering Belgisch blad in China

Persbericht

Op 3/9/99 vertrekt een delegatie van The Publishing Company (TPC) naar China om één van haar bladen te lanceren op de Chinese Markt. Het gaat om SPUTNIK.
SPUTNIK is het fashion magazine van TPC (naast o.a. TEEK Magazine, MotelFlamingo en Impact). SPUTNIK verschijnt 4 keer per jaar, éénmaal per seizoen. Het blad brengt steeds verscheidene BELGISCHE topics, voornamelijk op het vlak van mode, maar heeft een internationale 'look’.

SPUTNIK wordt in het CHINEES op de Chinese markt gelanceerd onder internationale persbelangstelling op de Xiamen Fair in de Fujiang provincie tussen 3 en 15/9/99. Op deze beurs krijgt The Publishing Company het gezelschap van "Het Museum van de Chocolade en de Cacao". Het museum zorgt naast SPUTNIK voor de promotie van Belgische chocolade op de Chinese markt. Om de release van het magazine SPUTNIK perfect te laten verlopen reizen er twee advocaten mee als ook twee tolken. Het project kreeg de steun van de Brusselse regering en van 4 Brusselse ministers in het bijzonder die elk een ten geleide schreven bij de release van het blad. Het gaat om de Ministers Neyts, Gosuin, Simonet en Chabert.

Het Chinese magazine wordt voor het eerst gepresenteerd aan pers en vrienden op vrijdag 3 september om 16u.00 op Zaventem enkele uren voor de afreis. Plaats: Sky Port, vanuit vertrekhal richting Promenade (aan de Val-Saint-Lambert vazen).

U bent hierbij van harte uitgenodigd!

voor meer info:
Persdienst The Publishing Company: Vivi Van der Auwera: tel: 02 522 67 37
of Gert Van Mol: tel: 02 555 19 20: of tel gsm: 075 67 77 18

The Publishing Company is uitgever van TEEK, IMPACT, SPUTNIK, MOTEL FLAMINGO & IGLOO
30/8/99

Geen opmerkingen: